Arvostelu

Resident Evil OFFline by RND :>

Ehkäpä arvosteluni ei ole kovin hyödyllinen sillä olen pelannut Outbreakia vain tunnin verran, mutta minulle se oli tarpeeksi että tajusin etten pidä tästä pelistä. Kerron tässä miksi.

Peli itsessään ei ole huono. Teknisesti se on suhteellisen hyvä: hienot grafiikat, paremmat kuin peleissä RE:CVX ja Dead Aim; äänet ovat korkealuokkaiset ja luovat hyvän tunnelman; kontrollit ovat paljon paremmat koska ne muistuttavat Devil May Cry-pelin kontrolleja... Muuten, kannattaa nauttia introsta niin kauan kuin se kestää, sillä se on parasta koko pelissä ;)

Mutta käydäänpä sitten läpi Outbreakissa olevia huonoja asioita:

Jos etsit Resident Evil-peliä joka on kuin RE, RE2, RE:Nemesis, RE:CVX tai RE Zero, unohda Outbreak, koska se on erilainen kuin nuo kaikki muut. Peli keskittyy yhteistyöhän kavereiden kanssa, ja jos et tee niin kuolet varmasti pian. Tämä idea olisi voinut olla mahtava jos se olisi toteutettu hyvin, mutta se ei toimi Outbreakissa koska ihmiset eivät voi kontrolloida ei-pelattavia hahmoja :((

Pelissä ei ole tarinaa, eivätkä pelihahmot ole ystävällisiä tai rakastettavia. Heistä ei kerrota mitään muualla kuin pelin ohjemanuaalissa. Tehtävissä sinun täytyy vain paeta ja saada ihmiset pakenemaan kanssasi, eikä mitään muuta. Siksi peli ei ole niin hauska kuin muut RE:t.

Pelissä on loputtoman pitkät latausajat mitkä sotkevat pelirytmin täydellisesti. Kun astut huoneeseen tai joillekin alueille, sinun täytyy odottaa kauan, ja tällä kertaa et edes näe oven avautuvan. Ehkäpä luulet kestäväsi tämän, mutta mentyäsi moneen huoneeseen ja odotettuasi kauan, huomaat ettet kestäkään.

Ja lopuksi huonoin asia. Outbreak on online-peli joka on offline Euroopassa. Ei-pelattavien hahmojen tekoäly on yksinkertaisesti tyhmä. He tekevät itsemurhia ja ottavat joskus tavaroita joita sinä tarvitsisit pulmien ratkomiseen. Totta kai voit pyytää heiltä noita tavaroita mutta koko prosessi on turhauttava, erityisesti kun olet zombien ympäröimä koska kun olet inventaariossa, peli EI ole tauolla ;)

On sääli sillä mielestäni Capcom olisi voinut tehdä paljon paremman pelin, vaikka Outbreak olisi ollut offline. Esimerkiksi olisi parempi jos he olisivat lisänneet peliin moninpeli-moodin, kuten Hydravision teki Obscuressa. Tai ehkä parempi tekoäly ei-pelattaville hahmoille olisi ollut tarpeeksi. He voisivat auttaa pulmien ratkomisessa tai avata ovet, sen sijaan että vain häiritsevät sinua koko ajan. Meidän täytyy odottaa peliä Outbreak File #2.

5 kommenttia:

  1. Todellakin hieman ikävä arvostelu tunnin pelaamisen perusteella.

    VastaaPoista
  2. peli on tylsä ja en pääse the hive skenaariota millään läpi joten myin itse pelin...

    VastaaPoista
  3. Jaahas.... itse asiassa pitäis kaiketi pelata enemmän kuin yhen tunnin , toi arvostelu oli aika ilkeää mutta kun katoin videot niin se oli tylsä ja vaikea minun mielestäni.

    VastaaPoista