Viholliset

Zombie

Mitäpä olisi Resident Evil-peli ilman zombeja? Ei yhtään mitään. Pelin standardivihollinen on tuttuun ja turvalliseen tyyliin zombie. Useimmiten zombiet liikkuvat monen yksilön ryhmissä. Älä kuvittelekaan voivasi ampua kaikkia zombeja, ohi kannattaa juosta aina kun se on mahdollista.

Koira

Entiset poliisikoirat eivät ole enää mitään tottelevaisia rekkuja. Nyt sinä olet niiden unelma-ateria...

Korppi

Korpit ovat pieniä ja nopeita, säästä ammuksia ja juokse niiden ohi.

Mehiläinen

Nämä pikku otukset voivat olla todella ärsyttäviä. Ne hyökkäävät ryhmissä eivätkä saa paljon tuhoa aikaan, mutta voivat myrkyttää sinut ja se jos mikä on ärsyttävää. Älä vaivaudu ampumaan niitä, pysy vain loitolla niistä.

Hämähäkki

Hämikset ovat hitaita ja sylkevät myrkkyä päällesi. Pysy kaukana ja odota että ne kiipeävät seinälle. Ammu ne alas, 2-3 shotgunin laukausta riittää. Varo vauvahämiksiä emon kuoltua.

Larva

Nämä pikkuörkit ovat kuoriutuneet äitinsä munista Umbrellan labrassa Below Freezing Point-skenaariossa. Vaikka nämä örkit ovat pieniä ja liikkuvat hitaasti, ne sylkevät myrkyllistä happoa. Nämä ovat vielä pelkkiä vauvoja joten yksi osuma riittää tappamaan ne.

Hunter

Iki-ihanat hunterit ovat jälleen RE-kuvioissa mukana. Ne ovat ihan yhtä vaarallisia ja tappavia kuin aikaisemminkin. Erityisen vaaraksi ne ovat sinulle silloin kun olet loukkaantunut, silloin ne voivat tappaa sinut yhdellä iskulla repäisemällä pääsi pois... Käytä hyvää asetta niiden tappamiseen.

Gamma Hunter

Sammakkomaiset hunterit ovat siitä ihania että ne voivat nielaista sinut kokonaisena. Ne voivat piilotella vedessä ja odottaa saaliin tulevan lähelle...

Licker

Lickerit liikkuvat nopeasti ja ovat vaarallisia. Lickereillä on veitsenterävät kynnet ja pitkä ruoskamainen kieli, mistä ne ovat saanet nimen licker - nuolija. Niiden ainoa heikkous on sokeus, niiden saalistaminen on kuulon ja hajun varassa. Jos liikut hitaasti ja hiljaa voit estää huomatuksi tulemisen. Jos menet liian lähelle ne hyökkäävät kimppuusi.

Regis Licker

Hellfire-skenaarion pomovastus.

Scissor Worm

Tämä on kiva jättiläisötökkä joka muistuttaa skorpionia. Sillä on myrkyllinen pistin. Pysy kaukana ja ammu tulella kun mahdollista.

Moth

Jättiläisyökkönen jolla on myrkyllinen purema. Ei kovin vaarallinen vihulainen, mutta sen peräänsä jättämä myrkkypilvi voi aiheuttaa ongelmia. Ammu nämä jo siinä vaiheessa kun ne ovat taivaalla.

Iilimato

Nämä pikku otukset tarrautuvat kiinni sinuun ja imevät vertasi. Vinkki: Kun iilimatoja tarttuu sinuun, lähde huoneesta ja palaa takaisin niin iilimadot häviävät eikä terveytesi kärsi.

Iilimatomies

Kerran eläneestä ihmisestä on tullut kävelevä veripankki iilimatojen kerääntymisen vuoksi. Iilimatojen imiessä jokaisen tipan ne etsivät lisää verta. Käytä tätä tietoa yrittäessäsi tappaa sen.

Jättiläisiilimato

Löydät tämän otuksen viemäristä Hive-skenaarion lopussa.

Hai

Iso mutanttihai joka voi hypätä vedestä viedäkseen sinut mukanaan.

G Mutantti

Below Freezing Point-skenaarion pomovastus.

Thanatos Tyrant


Pelin loppuvastus.

13 kommenttia:

 1. kerran kun kaverin luona olin näin sen verran että se oli iilimatomiehen tapossa ja se meni jonnekkin kaappiin ja iilis tuli,avas kaapin ja imas ukon sisäänsä tai jotain sellaista,sit mun kaveri vaan sano "perkeleen inhottava" ja vaihto pelin

  VastaaPoista
 2. tyrant on tyhmän näköinen

  VastaaPoista
 3. tän pelin tyrant on kalsarikalle...

  VastaaPoista
 4. Tol lickerin pää näyttää ihan penikseltä

  VastaaPoista
 5. oon kattonut yutubest näit "walkrofteja" (huom: jos tuli kirjoitus virhe niin sori) niin viholiset on aika hankala täs pelis ja Outbreak 2 :ssa

  VastaaPoista
 6. onks toi "Regis Licker" on ennen ollut nainen/mies?

  VastaaPoista
 7. regis licker... Onkoha se ollu strippari??

  VastaaPoista
 8. Regiss...strippari...hmmmmm...

  VastaaPoista
 9. no jes. . jos se oli strippari niin se liikkuu aika seksikäästi . . . Ou jeah!

  VastaaPoista
 10. Tyrantista tulee mielee the rock :D Se fucking vapaapainija :D se hemmetin kalsarikalle :D se kaikkien munattomien miesten kauhu TYRANT :D

  VastaaPoista
 11. Regis licker on nainen.

  VastaaPoista
 12. noi gamma huntterit on aikamoisii jääkoneit maalla ylleensä ne liikkuu ihan pari askelt sen jälkee ne pysähtyy ihan kun seinää mut jos ne pääsee lähelle tai jos ne on samaa aikaa vedessä nii se on kuolema koska ne tapaa ekasta

  VastaaPoista
 13. Katotko walkrofteja? : DD ei hitto hajos

  VastaaPoista