Skenaariot

1. skenaario: Outbreak

Myöhäisenä iltana syyskuussa 1998 kahdeksan Raccoon Cityn asukkia suunnistaa baariin nimeltä J's Bar. Kesken hiljaisen illan baariin saapuu outo mies. Hänen ihonsa roikkuu ja lihaa pursuaa ulos. Baarimikko Willin lähestyessä miestä tämä puree häntä äkkiarvaamatta. Virus on päässyt valloilleen...

Pelaajien täytyy yrittää paeta piiritetystä baarista niin nopeasti kuin mahdollista.

2. skenaario: Below Freezing Point

Paettuaan sairaalan alla olevien viemäreiden kautta selviytyjät saapuvat jäätyneeseen laboratorioon. Jään alla vaanii salaisuuksia ja puoliksi jäässä olevia epäsikiöitä tässä äskettäin hylätyssä labrassa.

Tässä skenaariossa kehitellään V-Joltia kasvin tappamiseen. Tämän skenaarion labrat on aiemmin nähty pelissä Resident Evil 2. Mukana on myös uusia alueita joita ei ole aiemmin nähty... sekä RE2:sta tuttu pomovastus.

3. skenaario: Hive

Saatuaan apua poliisilta selviytyjät viedään Raccoon Cityn sairaalaan. Mutta saavuttuaan sinne he tajuavat että sairaala on iilimatojen pesä.

Tämän skenaarion sairaala on tuttu pelistä Resident Evil 3. Näemme nyt kuitenkin paljon enemmän sairaalasta kuin RE3:ssa. Pääpomona on iilimato-ukko.

4. skenaario: Hellfire

Juostuaan zombien kansoittamilla kaduilla selvityneillä ei ole muuta vaihtoehtoa kuin mennä hotelliin nimeltä Apple Inn. Sisältä he löytävät liekkimeren, ja outoja olioita joilla on veitsenterävä kieli.

Tässä skenaariossa nähdään siis lickereitä, ja skenaarion pomovastus on lickerin varhainen muoto, nimeltään Regis Licker, jolla on samanlaisia ominaisuuksia kuin Crimson Headeilla RE Remakessa.

5. skenaario: Decisions, Decisions

1. lokakuuta, aamu. Hengissä selvinneet etsivät suojaa Raccoon Cityn poliisilaitokselta. George Hamilton löytää hänelle osoitetun viestin, jossa häntä pyydetään tulemaan Raccoon Cityn yliopistolle saamaan selville totuus kaupunkia kohdanneesta katastrofista. Tietämättä siitä että Raccoon Cityn tarina on loppumaisillaan, George johtaa selviytyneet yliopistolle, missä ainoa hoito virusta vastaan sijaitsee.

Tässä skenaariossa on mukana myös Nicholai Ginovaef, joka on tuttu RE3:n pelaajille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti